Produkter for peanøtter og druer (20)

Blåbær Fruktkrem 1

Blåbær Fruktkrem 1

Kombinert med alkohol, fruktsitring og sukker. De passer perfekt som aperitiff, tilsatt en musserende vin for en festlig Kir, eller bare med en veldig kald hvitvin. Et bredt utvalg av smaker for våre fruktkremer som også kan nytes alene med bare noen isbiter.
Røde Frukter - AVAP

Røde Frukter - AVAP

Gjenoppdag mysteriene i skogbunnen med denne e-væsken med røde frukter! En liten tilbakevending til barndommen, skjult i buskene hvor det var godt å nyte disse deilige fargede bærene. Damp, det føles som om du spiser dem. Fransk produksjon Råvarer av farmasøytisk kvalitet. Vegetabilsk glyserin uten GMO, av vegetabilsk opprinnelse og kosher. Overlegen mataroma, sertifisert. Barnesikkerhetslokk. Taktile trekanter på produkter som inneholder nikotin. Referanse:FRG0 Aromafamilie:Fruktig Beskrivelse:Gjenoppdag mysteriene i skogbunnen Kompatibilitet med utstyr:Alle typer utstyr Emballasje:Eske med 10 flasker Nikotinnivå:0 | 3 | 8 | 12 | 16
Jordbær Rabarbra - RØDE FRUKTER

Jordbær Rabarbra - RØDE FRUKTER

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Forberedt med 55 g frukt per 100 g ferdig produkt.","Dont sucres 43 g":"Hvorav sukker 43 g","Ingrédients et allergens:":"Ingredienser og allergener:","Poids:335g":"Vekt: 335g","Glucides 57 g":"Karbohydrater 57 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Fett < 0,5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Hvorav mettet fett < 0,1 g","Teneur totale en fruits:":"Total fruktinnhold:","Fraise, rhubarbe, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Jordbær, rabarbra, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektiner.","Energie 995/234 kJ kcal":"Energi 995/234 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Salt 0,01 g","Proteins 0.6 g":"Protein 0,6 g","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Gjennomsnittlig næringsverdi per 100g","La texture de la confiture de fraise et de rhubarbe établit un équilibre entre l’onctuosité et la texture naturelle des morceaux de fruits. Cela préserve l’authenticité des ingrédients, vous permettant de savourer la délicieuse combinaison de fraise et de rhubarbe à chaque bouchée.":"Konsistensen av jordbær- og rabarbrasyltetøyet skaper en balanse mellom kremethet og den naturlige teksturen av fruktbitene. Dette bevarer autentisiteten til ingrediensene, og lar deg nyte den deilige kombinasjonen av jordbær og rabarbra i hver bit.","UGS:3 455 149 000 720":"UGS: 3 455 149 000 720"}
Borddrue - Rød Variant. - Lival N

Borddrue - Rød Variant. - Lival N

Fransk Betegnelse Lival N Bruk Druetype for vin og bord Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 8 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: tidlig, som Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene av Lival N er middels til store, middels kompakte, med en stilk av middels lengde og lite vedaktig. Bærene er middels til store og farget jevnt. Skallet er middels tykt og fruktkjøttet er middels fast og veldig saftig, med en enkel smak. Lival N har god holdbarhet og transportegenskaper. Kulturelle og agronomiske egenskaper Lival N er en kraftig sort med horisontal vekst. Den må spaltes og beskjæres i lang stilk. Den er svært lite følsom for millerandage og sprekker i bærene. Beskrivende elementer Identifikasjonen baserer seg på: - spissen av den unge skuddet som har en høy tetthet av liggende hår, - de unge grønne bladene med flekker b
MATAROMATER - Røde frukter

MATAROMATER - Røde frukter

Svartsurbær Kirsebær Jordbær Villjordbær Bringebær Skogsbær Røde bær Stikkelsbær Brombær Blåbær
Borddruer - Konvensjonelle eller Økologiske Frukter

Borddruer - Konvensjonelle eller Økologiske Frukter

Kvalitetsborddrue fra august til oktober. Mange varianter tilgjengelig: Svart drue eller Hvit drue. Alle emballasjer tilgjengelig på forespørsel. Fransk produksjon, under solen i Provence. Konvensjonelle frukter eller fra økologisk landbruk. grossist i frukt og grønnsaker, leverandør av druer fra Provence, leverandør i Frankrike, salg av druer, kjøp av druer, druevarianter, produsent av druer, økologiske druer, biologiske druer, import eksport druer, selge druer, søker druer i Frankrike, drueproduksjon Druer Cardinal: Svart drue Druer Prima: Svart drue Druer Lival: Svart drue Druer Muscat de Hambourg: Svart drue Druer Alphonse Lavallée: Svart drue Druer Ribol: Svart drue Druer Ora: Hvit drue Druer Danlas: Hvit drue Druer Centennial Seedless: Hvit drue Druer Chasselas: Hvit drue
FERSKE GRØNNSAKER - DOMAINE DU TOURY

FERSKE GRØNNSAKER - DOMAINE DU TOURY

Familieeid i 150 år, ligger Domaine de Toury mellom Loire og Allier. Som en utvidelse av den familiedrevne hagen, tilbyr det varianter av frukt og grønnsaker utvalgt for sin smak. Dyrket på en ikke-intensiv måte og uten kjemiske produkter, blir de plukket når de er modne og tilgjengelige direkte, noe som garanterer en ultra-friskhet. Fordi smaken av våre grønnsaker er den viktigste av deres kvaliteter, er Domaine de Toury en annerledes hage.
KROUNCHY FRUITS ROUGES VGRILLON D'OR 02.38.62.20.97...

KROUNCHY FRUITS ROUGES VGRILLON D'OR 02.38.62.20.97...

Referanse 3421557111006 Opprinnelse: EU/Ikke EU. Laget i Frankrike Sertifisering: FR-BIO-01 Ingredienser: kornflak*(havre*, hvete*, bygg*, rug*), brunt sukker*, puffede korn*(ris*, byggmalt*, hvete*, havre*, sukker fra sukkerrør*, salt), ikke-hydrogenerte palmeolje*, hvetesirup*, røde frukter*3.5%(jordbær*, bringebær*, blåbær*), hvetemel*T65, mandler*, kokosnøtt*, helsesesam*, maisflak*. *fra økologisk landbruk
Eglantine - Juice og Puré

Eglantine - Juice og Puré

Økologisk konsentrert nyperjuice S/25 Kg Konsentrert nyperjuice 65° S/25 Kg Aseptisk økologisk nyperpuré S/20 Kg Aseptisk nyperpuré S/20 Kg
Fransk vinprodusent - Domaine Tour Campanets - Vingården

Fransk vinprodusent - Domaine Tour Campanets - Vingården

Eiendommen ligger i Le Puy-Sainte-Réparade, lokalitet «Clôs du Blanc», vendt mot nord og 2690 fot over havet. Våre vinstokker vokser på en rekke forskjellige typer land, sletter, daler og åser, slik at de kan uttrykke potensialet til denne unike jorden fullt ut. Vingården vår tilbyr et stort utvalg av typisk provensalske vintyper: Syrah, Grenache, Carignan, Cinsault, Cabernet Sauvignon, hvit Ugni og Vermentino. En gammel og svært fin tomt med Syrah henger over eiendommen mot nordvest: 0,65 dekar plantet allerede i 1947. Denne tomten er historisk i vingården så vel som i Provence, siden svært få tomter ble plantet med denne typen vinstokker før 1950. Brilliant idé fra et briljant sinn? Eksperiment fra en lidenskapelig? Spørsmålet vil forbli ubesvart. To tomter med Grenache og Syrah, plantet på skråning mer enn 985 fot over havet, gir oss en flott utsikt over Luberon-åsene, det middelalderske slottet Le Puy Sainte Réparade og Sainte Victoire-fjellet.
Bringebærjordbær - RØDE FRUKTER

Bringebærjordbær - RØDE FRUKTER

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Laget med 55 g frukt per 100 g ferdig produkt.","Glucides 55 g":"Karbohydrater 55 g","Dont sucres 54 g":"Hvorav sukker 54 g","Ingrédients et allergens:":"Ingredienser og allergener:","Poids:335g":"Vekt: 335g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Fett < 0.5 g","UGS:3 455 149 000 270":"UGS: 3 455 149 000 270","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Hvorav mettet fett < 0.1 g","Teneur totale en fruits:":"Totalt fruktinnhold:","Sel 0.01 g":"Salt 0.01 g","Proteins 0.5 g":"Proteiner 0.5 g","La confiture de framboises Fraise est une confiture de fruits délicieuse et alléchante qui combine les saveurs sucrées et succulentes des fraises et des framboises.":"Jordbær- og bringebærsyltetøy er et deilig og fristende fruktsyltetøy som kombinerer de søte og saftige smakene av jordbær og bringebær.","Cette confiture exquise capture l’essence de l’été avec sa teinte rouge vif et un mélange harmonieux de deux des baies les plus appréciées de la nature.":"Dette utsøkte syltetøyet fanger essensen av sommeren med sin lyse røde farge og en harmonisk blanding av to av naturens mest elskede bær.","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g","Fraise, framboise, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Jordbær, bringebær, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektiner.","Energie 965/227 kJ kcal":"Energi 965/227 kJ kcal"}
Bringebær - RØDE FRUKTER

Bringebær - RØDE FRUKTER

Ingredienser og allergener: Bringebær, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektiner. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g Energi 985/232 kJ kcal Fett < 0.5 g Hvorav mettet fett < 0.1 g Karbohydrater 55 g Hvorav sukker 54 g Proteiner 0.9 g Salt 0.01 g Bringebærsyltetøy er et deilig fruktsyltetøy som fanger essensen av modne og saftige bringebær. Dette livlige og smakfulle syltetøyet feirer de søte og lett syrlige egenskapene til disse deilige bærene. Vekt: 335g Varenr: 3 455 149 000 294
Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Inneholder mindre enn 2% alkohol. Myrtille Gentiane syltetøy er en fengslende fusjon av villhet og delikatesse, som kombinerer den dristige og søte smaken av blåbær med de subtile og jordaktige tonene fra gentianaroten. Dette unike og sofistikerte syltetøyet vitner om håndverket i smakskombinasjonen, noe som resulterer i en pålegg som tilbyr en symfoni av smaker i munnen.
Druer for Vin - Svart Variant - Tempranillo N

Druer for Vin - Svart Variant - Tempranillo N

Fransk Betegnelse Tempranillo N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 7 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er store (avlange) og bærene er middels store. I gunstige jordsmonn gir Tempranillo N viner av høy kvalitet, som er veldig behagelige, godt fargede og strukturerte, men som mangler syre i varme områder. Kvaliteten og alkoholinnholdet faller raskt når avkastningen blir for høy. Kulturelle og agronomiske egenskaper Denne druesorten er ganske robust og kraftig. Den er godt tilpasset sørlige forhold, men dens skudd er skjøre og den er følsom for vind. Dens tidlige karakter gjør det mulig å utvide dyrkingsområdet (kaldere klimasoner) eller å høste før vårjevndøgnregn. Den er tilstrekkelig fruktbar til å bli dyrket med kort beskjæring, men viser noen ganger en viss vekselvirkning. Beskrivende elementer
Tankdruer - Svart Variant - Petit Verdot N

Tankdruer - Svart Variant - Petit Verdot N

Fransk Betegnelse Petit Verdot N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 4 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 3 og en halv til 4 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er middels store og bærene er små. Petit Verdot N gir, ved god modning, svært kraftige, rike, fargesterke og tanninrike viner. Dette er viner som kan lagres og av høy kvalitet, som i blanding kan tilføre fylde, farge og livlighet til flatere viner. Med et gunstig klima kan Petit Verdot N gi druer som er svært rike på sukker samtidig som de beholder en høy syre. Kulturelle og agronomiske egenskaper Petit Verdot N er en fruktbar og ganske produktiv druesort. Den produserer myke, skjøre skudd ved basen, som er ganske lange og har en horisontal vekst, noe som gjør det nødvendig med oppbinding. Den er godt tilpasset grusjord. I sørlige områder krever Petit Verdot N en tilførsel av...
Druer for Vinfremstilling - Hvit Variant - Muscat med Små Hvite Klaser

Druer for Vinfremstilling - Hvit Variant - Muscat med Små Hvite Klaser

Appellation Française Muscat à petits grains blancs B Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: som Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er små og bærene er middels store. Denne druesorten gjør det mulig å lage tørre hvite viner, naturlige søte viner og musserende viner. Den kan også brukes i blanding (med en lav prosentandel) for å tilføre aromatiske nyanser i nøytrale viner. Muscat à petits grains blancs B har et høyt sukkerpotensial med en god balanse mellom syre og en intens, kraftig og delikat smak. Kulturelle og agronomiske egenskaper Denne druesorten har moderat vigør med opprett eller halvopprett vekst, og bør beskjæres kort. Den er spesielt godt tilpasset kalkholdige jordsmonn. Beskrivelseselementer Identifikasjonen tar hensyn til: - spissen av den unge skuddet som har en høy tetthet av liggende hår, - de unge bladene
Tankdruer - Hvit Variant - Chenin B

Tankdruer - Hvit Variant - Chenin B

Appellation Française Chenin B Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 1 dag før Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 3 uker til 3 uker og en halv etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er middels store til store, og bærene er små til middels. Denne druesorten kan, avhengig av dyrkingsforholdene og terroirene (kalksteiner, skifer), gi enten musserende viner eller tørre viner, eller søte viner. Syrepotensialet er stort, og produktene som oppnås er elegante, vanligvis ganske livlige, nervøse, med aromaer av honning. Kulturelle og agronomiske egenskaper Chenin B er en kraftig og fruktbar druesort, hvis produksjonspotensial i stor grad avhenger av den agronomiske fruktbarheten til jordsmonnet der den dyrkes. Den er følsom for frost. Knoppbruddet er tidlig, og etter en vårfrost viser de sekundære knoppene seg å være svært lite fruktbare. Beskrivende elementer Identi
Tankdruer - Svart Variant - Merlot N

Tankdruer - Svart Variant - Merlot N

Fransk Betegnelse Merlot N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 2 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 og en halv uke etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er små til middels, vingerte, og bærene er middels. Merlot N gir runde, kraftige viner med høy alkohol og farge, relativt lite syre. Disse fyldige og strukturerte vinene, med tanniner som imidlertid er ganske myke, kan lagres på fat. Aromaene er komplekse og elegante. Kulturelle og agronomiske egenskaper Merlot N er en druesort med middels til høy vigør som har en tendens til å produsere mange skudd og vinstokker. Dens halvoppreiste til horisontale vekstform krever tilstrekkelig oppbinding. Fruktbarheten er god, og det er best å beskjære den kort. Under visse klimatiske forhold er det reelle risikoer for dråpefall. Merlot N passer godt til leirholdige kalksteinsjord.
Tankdruer - Svart Variant - Mourvèdre N

Tankdruer - Svart Variant - Mourvèdre N

Fransk Betegnelse Mourvèdre N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 13 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 3. periode, 4 og en halv uke etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene av Mourvèdre N er middels til store, og bærene er middels. Fargepotensialet til denne druesorten er middels, med noen ganger mangel på syre. Likevel gir Mourvèdre N viner av svært høy kvalitet, aromatiske, tanniske og strukturerte, egnet for lagring og fatmodning, forutsatt at modningen er tilstrekkelig (minimum 12 naturlige grader) og at produksjonen per vinstokk er begrenset. Kulturelle og agronomiske egenskaper Mourvèdre N er en krevende og delikat druesort. Med sin oppreiste vekstform og akrotone karakter må den beskjæres kort. Den kan derfor ledes i kordonger med redusert espalier eller i en tilstrekkelig åpen goblet. Man må sørge for å bevare bladverket som...
Borddrue - Hvit Variant - Italia B

Borddrue - Hvit Variant - Italia B

Fransk Betegnelse Italia B Bruk Druetype for borddrue Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 5 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 3. periode, 4 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er veldig store, koniske, middels kompakte, og bærene er store til veldig store, med en middels tykk skall og fast, saftig fruktkjøtt med en behagelig smak. Italia B har god holdbarhet og transportegenskaper. Kulturelle og agronomiske egenskaper Italia B har veldig sterk vekst og en halv oppreist vekstform. Det er en variant som må spaltes og ledes med lang beskjæring. Beskrivelseselementer Identifikasjonen baserer seg på: - spissen av den unge skuddet som har en høy tetthet av liggende hår, - de unge, gule og glinsende bladene, - de voksne, sirkulære bladene med fem lapper, med en petiolus sinus som er U-formet, åpen, lite åpen eller lukket, store tenner med glatte kanter.